INTEX Development Co Ltd - lider mondial în producția de piscine pliabile, saltele gonflabile, bărci și obiecte din PVC pentru recreere în sânul familie oriunde la mare, la țară sau acasă. Timp de aproximativ 50 de ani, INTEX și-a îmbunătățit produsele, devenind un accesoriu indispensabil în orice casă.

Reprezentantul oficial a “INTEX” în Moldova este compania Media MAGNAT Grup SRL. Prin intermediul site-ului nostru intex.md vă puteți familiariza, alege și comanda cu livrare la domiciliu în orice oraș din Moldova, bunuri care vă vor aduce bucurie vouă și familiei dvs. De asemenea, compania Media MAGNAT Grup SRL este reprezentantul altor branduri mondiale de jucării, terenuri de joacă și echipament sportiv.

Principiile politicii noastre:

  • calitate ridicată a produselor oferite

  • siguranță maximă pentru utilizator

  • flexibilitate și servicii la nivel înalt și la un preț avantajos

Vă invităm să vizitați show-room nostru care se află în centrul capitalei, unde puteți face cunoștință cu întreaga gamă de produse, primi o consultație profesională și cumpăra produse calitative la cele mai mici prețuri din țară.

Ne puteți contactata prin intermediul chat-ului online pe site-ul nostru sau prin apelarea la numerele specificate pe pagina CONTACTE.

INTEX nu sunt doar produse gonflabile, este un mediu confortabil pe tot parcursul anului! Oferiți-vă momente de bucurie pentru dvs. și pentru cei dragi!

Prezentarea companiilor

Media MAGNAT Group

INTEX